Hae

Meidän arvomme

Verkostomme arvot

Lakeland Fishing -yritysverkosto haluaa tarjota parhaat mahdolliset puitteet kalastusretkellesi. Laadukkaat palvelut ovat meille kunnia-asia, joten huomioimme toiveenne ja vaatimuksenne mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Useimpia palveluitamme on mahdollista räätälöidä juuri teidän tarpeenne mukaiseksi. Verkoston yritykset ovat sitoutuneet yhteiseen laatujärjestelmään, jolla taataan huippuluokkaiset palvelut joka puolella toimialuettamme. Laatujärjestelmä on kokonaisuus, joka muodostuu viidestä osa-alueesta.

Ensiluokkainen asiakaspalvelu

Teidän viihtymisenne on meille erittäin tärkeää ja teemme kaikkemme, että pääsette kokemaan ikimuistoisen kalastusretken!

Laadukkaat välineet ja kalusto

Käyttämämme kalusto on ensiluokkaista ja se on valikoitu tarjottavan kalastuspalvelun mukaan. Käytämme vain laadukkaita kalastusvälineitä, jotta kalastaminen on mahdollisimman nautinnollista.

Kestävä kalastus ja luonnon kunnioittaminen

Kalojen ja luonnon kunnioittaminen on meille itsestäänselvyys ja se näkyy toiminnassamme monin tavoin. Haluamme, että kalakannat ja luonto ovat elinvoimaisia tulevaisuudessakin. Kestävään kalastukseen kuuluu muun muassa saaliskalojen valikointi, kalojen eettinen käsitteleminen ja kalastusrajoitusten noudattaminen.

Erinomainen kalastusosaaminen

Olemme kalastuksen ammattilaisia ja tiedämme mistä kalat milloinkin löytää. Kanssamme pääset väsyttämään kaloja erittäin todennäköisesti.

Turvallisuus ennen kaikkea

Turvallisuutenne on meille tärkeää ja turvalliset olosuhteet ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Ammattitaitoiset oppaamme pitävät teidän turvallisuudestanne huolen retken aikana.